Urbán Zsuzsanna

Urbán Zsuzsanna okleveles építészmérnök 2022 januárjában végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, mesterfokozatát ingatlanfejlesztés és épületüzemeltetés specializáción szerezte meg. Az alapképzés során tervezési szakmai gyakorlatot szerzett az A4 Studio építészirodánál, majd az alapképzés befejezése után fél évig az MCXVI Építészműteremnél és a Tecton Kft.-nél csarnoképületek kivitelezési tervének elkészítésében vett részt. A mesterképzés utolsó évében az olaszországi Politecnico di Torino egyetemen szerzett nemzetközi tapasztalatot.
Az egyetemi képzés mellett sikeresen részt vett több hallgatói tervpályázaton is, melyek során értékes tapasztalatot szerzett BIM rendszerek használatában, az urbanisztikai-városfejlesztési szemlélet gyakorlati alkalmazásában, valamint a hatékony csapatmunka terén.
Zsuzsanna 2022 februárjában csatlakozott az LCP Developmenthez, ahol elsősorban koncepció- és építésztervezéssel foglalkozik. Folyékonyan beszél angolul, illetve alapszinten olasz nyelven.